Wat is Infinitum Care en wat is het doel?


Voor opdrachtgevers

Infinitum care is de bemiddelaar en detacheerder in de zorgbranche! De focus ligt op het detacheren van zelfstandig zorgprofessionals die werkzaam zijn in de geestelijke gezondheidszorg, ouderenzorg, maatschappelijke opvang, jeugdzorg, thuiszorg, detentiecentra en gehandicaptenzorg. Door onze jarenlange praktijkervaring in de branche zijn wij op de hoogte van de behoefte van stakeholders en weten wij die als geen ander te vervullen.

Het doel van Infinitum Care is om duurzame relaties op te bouwen met alle betrokken partijen, zorginstellingen en zelfstandig zorgprofessionals. Onze opdrachtgevers worden ontlast door één aanspreekpunt te hebben die ten alle tijden beschikbaar is voor vragen. U krijgt (indien gewenst) toegang tot een cloudomgeving, daarin kunt u met onze zorgprofessionals communiceren.

Infinitum Care gaat voor continuïteit en het spreekt dan ook voor zich dat wij uitsluitend werken met zelfstandigen die in het bezit zijn van de juiste documenten. Op die manier waarborgen wij de kwaliteit en integriteit. Wij zijn ons er ook van bewust dat alleen de juiste papieren niet voldoende is, een kwalitatief hoog vereist werkniveau bepalen uiteindelijk ons gezicht.

Voor zelfstandig zorgprofessionals

Zelfstandig zorgprofessionals worden bij Infinitum Care ontlast! Wij helpen bij het opstellen van de facturen en geven je toegang tot een gesloten en beveiligde cloudomgeving. In de cloudomgeving vind je waardevolle informatie en handleidingen over het werk dat je verricht. Je facturen zijn er te vinden en diverse templates om je werk goed en kundig uit te voeren. Je krijgt ook toegang tot een applicatie waarin je jouw uren kan bijhouden.

Bij Infinitum Care ligt de focus op het tevreden houden van alle betrokken partijen en zeker ook van onze zorgprofessionals. Wij kijken naar waar de talenten van onze zorgprofessionals en zorgen ervoor dat zij daarin excelleren. Het opstellen een ontwikkelingsplan voor zelfstandig zorgprofessionals behoort dan ook tot de mogelijkheden.


HART VOOR DE ZORG!

Wij komen uit de zorg

AAN DE SLAG

Niet roepen maar doen!

DIRECT INZETBAAR

Wij staan 24/7 voor u klaar!

VAKKUNDIG

Betrokken en professioneel