Voor opdrachtgevers

In de zorg is het ontzettend belangrijk om ten alle tijden te kunnen leveren, dat geldt voor de bemiddelaar, zorgprofessional en de zorginstelling. Het komt dan ook geregeld voor dat er een te kort is aan zorgprofessionals op de werkvloer. Denk hierbij aan ziekte, verlof, ontslag van personeel of een toename van zorgbehoeftigen in uw instelling.


Als instelling kan het zo zijn dat u intern niet direct een oplossing heeft voor het ontstane tekort, het is dan wenselijk om een back-up achter de hand te hebben als flexpool of flexbureau. Infinitum Care beschikt over een landelijk dekkend netwerk van zelfstandig zorgprofessionals, dat zorgt ervoor dat er altijd wel een zorgprofessional beschikbaar is. Met Infinitum Care beschikt u over gekwalificeerde zorgprofessionals voor de korte en lange termijn.


Voor zelfstandig zorgprofessionals

Een zelfstandig zorgprofessionals is een expert in zijn of haar vakgebied! Het is dan ook wenselijk dat een zorgprofessional met al zijn aandacht is bij zijn expertise. Om die reden ontzorgen wij onze zorgprofessionals! Wij regelen de gehele administratie, denk hierbij aan je planning en facturatie. Je hoeft ons geen factuur te sturen, wij maken die namelijk voor je.

Verder krijg je bij Infinitum Care een account tot een gesloten en beveiligde cloudomgeving, in die cloudomgeving vind je allerlei handleidingen en templates die jouw werk als professional makkelijker maken. Daarnaast krijg je ook toegang tot onze eigen applicatie waarin alles over je werk bij Infinitum Care inzichtelijk is.


Bent u benieuwd wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen op dit gebied?
Neem dan vrijblijvend contact op met ons.

 

Wat kunnen we voor u betekenen?

 
 
 
 
 
Maak afspraak